pop-άρι: Δήλωση

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Δήλωση

Απλά θέλω να πω ότι σταματάω να γράφω στο μπλογκ αυτό για κάποιο διάστημα.Ο λόγος είναι ότι δεν βγαίνει κάτι από μέσα μου αυτή τη περίοδο και αν γράψω κάτι θα είναι διαδικαστικό περισσότερο και οκ μπορεί να διαβάζεται μια χαρά,να έχει πλάκα ,να είναι μαλακία, ή οτιδήποτε αλλά δεν θα είναι αυτό που θέλω.

Δηλαδή απλά δεν θέλω να το ρίξω σε χαζοχαρούμενα χαβαλετζιδικα post κτλ.Γιατί πολύς χαβαλές έχει πέσει και δεν είναι υγιές.Δηλαδή λες και απλώθηκε καπνός μαριχουάνας στην ατμόσφαιρα...

Τέλος πάντων , κανονικά όμως συνεχίζω να γράφω στο άλλο μπλογκ :Τέχνη-Art στα ξένα,όπου μιλώ για μουσική που μου είναι πολύ εύκολο να το κάνω και ευχάριστο συνάμα.Τέλος ξαναβαφτίζομαι από Ποπάρης σε Fa(μονολεκτικό και χωρίς νόημα).

Οπότε δείτε κανάν Λάκη που λέτε να σας σατυρίσει ευγενικά και φιλικά,ακούστε καναν πρετεντέρη να πούμε και ψηφίστε ότι σκατά θέλεται...

Η Ελλάδα πουλάει ότι σημαντικό έχει , την αξιοπρέπεια και σκύβει το κεφάλι συνετασόμενη με τη νέα τάξη.Οι ιρλανδοί θα μας μάθουν να είμαστε έλληνες?

Ανιδιοτέλεια , ευ αγωνίζεσθαι , δικαιοσύνη?Ακούγονται σαν ανέκδοτο έτσι?

Εντελώς brainstorming όμως ,χύμα

Αυτά για τώρα...

Wiedersehen
Fa

6 σχόλια:

mike είπε...

τα σπάει ο Βάιος..

founio είπε...

Αν νιώθεις άνετα έτσι οκ! Οι Ιρλανδοί έδειξαν ότι είναι οι μόνοι που έχουν αξιοπρέπεια και διεκδικούν. Εμείς ίσως είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε παρωπίδες και προσποιούμαστε ότι έχουμε!


see you around Fa

Kwlogria είπε...

Γεια σου ρε fa άτομο!!!

pop-αρι είπε...

Ρε παιδια σαν πολυ δεν λιγοστευουμε;;;
Πάντως εγώ κι ο πορνοβοσκός συνεχίζουμε...
Ετσι νομίζω τουλάχιστον...

"Χιονάτη"

Lyric Person είπε...

Dude..why??? Μου άρεσε να διαβάζω τις σκέψεις σου. Αποκλείεται αυτό το μυαλό να μην έχει να δηλώσει τίποτά άλλο εκτός απ' την δήλωση προσωρινής παραίτησής του!!

Unknown είπε...

Έλα τώρα, καλός είναι και ο χαβαλές. Δες τους Ιρλανδούς ας πούμε...