pop-άρι: Hablar Espanol

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2008

Hablar Espanol




Τον τελευταίο καιρό ενδιαφέρθηκα να μάθω ισπανικά.Αυτή η ιδέα με ενθουσίασε δηλαδη.Έτσι λέω ας ψάξω στο νετ για τίποτα καλό και διασκεδαστικό.Βρήκα διάφορα λοιπόν.Ηχητικά αρχειάκια με διαλόγους,κειμενάκια, βιντεάκια με μαθήματα και άλλα δωρεάν πραγματάκια που μπορείς να βρεις στο νετ.

Σίγουρα ο καλύτερος τρόπος να μάθεις μια ξένη γλώσσα είναι το να την ζεις καθημερινά,να την ακούς και να προσπαθείς να μιλάς δηλαδή.Τα φροντιστήρια όσο νανε πάντα θα αφαιρούν κάτι απτη μαγία της γλώσσας και θα σε πρήζουν να μάθεις εξαιρέσεις των εξαιρέσεων και τέτοια πράματάκια.Δηλαδή δεν τρέχει και τίποτα να κάνεις ένα λάθος,είναι ωραίο να μπορείς να μιλάς με κάποιον και ας μπερδεύεις τις καταλήξεις...Ε κάποια στιγμή τα μαθαίνεις κιαυτά στην τελική.

Τετριμμένα πράματα,μπλα μπλα , τετριμμένα πράματα, μπλα μπλα
....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Ουσία!!!!!

Λοιπόν βρήκα ένα site όπου προσφέρει δωρεάν και χωρίς να ζητάει mail κτλ μαθήματα ισπανικών με έναν υπερμοντέρνο τρόπο!

Συγκεκριμένα:Συμμετέχεις σε κάτι σαν ταινία ας πούμε και είσαι ένας απτους πρωταγωνιστές,όπου χρειάζεται συχνά πυκνά να μιλήσεις ισπανικά και να πάρεις κάποιες αποφάσεις.Η ιστορία λέγεται Mi Vida Loca (Η Τρελή Μου Ζωή)και αποτελείται από 22 μικρά κομμάτια.



Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου μαθαίνεις νέες λέξεις και φράσεις και στο τέλος του ύπάρχει η δυνατότητα να εξασκηθείς και να δεις μαζεμένα vocabulary,grammar κτλ.

Η έκδοση αφορά αγγλόφωνα άτομα και σίγουρα ένας μέσος Έλληνας έχει τις απαραίτητες γνώσεις αγγλικών για να τα καταφέρει.

Αυτό είναι και το λινκ

http://www.bbc.co.uk/languages/spanish/mividaloca/

Όποιος ασχοληθεί ας αφήσει κανα σχόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: